Klubmodul henter siden
Bondegårdsbesøg og sangawten å Elmegården
Damager 7, 6560 Sommersted
 
Vi ska besøch Elmegården, tæ rundvisning, smachsprøve o handel i æ går-butik. Elmegaard ha des eget mejeri der æ bygget i 2004 og taun i brug i oktober samme åe.
Vi ha it selv æ mælk da vort kvæg er af Hereford kødrace, men derimod køfe vi æ mælk hos en økologisk bondemand, så vi ved åltien at det er en super kvalitet vi får at arbejde med, hvilket også æ æ grundlaw for goej slutprodukte.
 
Æ mælk leveres direkte fra bondemanden og til wos i tankbil, hvoretter vi straks påbegynder æ forarbejdning tæ ost elle is.
 
Fremstilling af æ ost foregår herette møj nænsomt og med møj håndarbe. Vi hælde føst æ mælk i et åfent ostekar o tilsættes derette naturle syre og osteløbe. Den proces få æ mælk æl å dele sig i ostekorn o valle, når så ostekornene har den richte konsistens skille vi æ valle fra. Derette presses ostekornene sammen til en masse og skæres i kvadratisk stykke for at de ku kom i forme og derette yderligere presses inden de blive låj i saltlage for tæ sidst at komme u å æ ostelache tæ modning ve den rette temperatu o luftfugtighed. Fra de komme å ostelache o tæ de blive soel blive de kælet om og vend mindst 3 gang om æ uch, for at de kan bevare den rigtige form. Elmegaards is laves a æ fløe inden den syrnes, og der bruges ingen ilsætningsstoffer, emulgatorer eller lign. det er en ren fløeis me forskelle fyld.
 
Velkommen til nyhedssiden på Elmegaarden. dk. Her kan du åltin hold dæ opdate-e med hvad der sker enten i vort landbrug, gårdbutik, mejeri, forsamlingshus eller vores bondegårdsferier og bondegårdsbesøg. Vi fæ æ kaffe, bolle, brøtort o musik tæ æ sang.
 
100 kr. for medlemmer
150 kr. for ikke medlemmer.
 
___________________________________________
Tilmelding er bindende og registreres, når betalingen er modtaget. Dvs. der skal tilmeldes via vores hjemmeside – www.synnejysk.dk - eller indbetales til vores konto nr. 7910-1139677 samt sendes en sms med tilmeldingen til tlf. 52 24 16 17. Elle Mobile Pay 70799 med navn og arrangement.
 
Kan du ikke tilmelde dig arrangementer til medlemspriser og kontingent er betalt på anden vis end hjemmesiden, er det fordi dit medlemskab skal efterregistres i hjemmeside systemet. Du skal lave en profil på hjemmesiden. Klik på "Opret profil" i toppen ved arrangementet - Se evt. guide - klik her
Når du har lavet en profil skal du skrive til Bjarke for at få dit medlemskab registret - bjarkelundbymadsen@gmail.com 
Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
11.08.2019
Tidspunkt
14.08.2019 kl. 19.00 - 14.08.2019 kl. 21.00
Sted
Medlem
Ikke medlem
Total

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle